Borstvoeding

In verband met de voorzorgsmaatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus spreken wij bij voorkeur bij ons op de praktijk af voor een consult.
Daarnaast zijn wij bereikbaar via onze telefonische hulplijn 0900-3223553 (€ 0,80 per minuut) of een ingepland telefonisch consult. Een telefonisch consult of afspraak op de praktijk is in te plannen via de agenda, klik hier voor de link.

Thuis

In de kraamweek of bij een medische complicatie (na telefonisch overleg) kunnen wij bij u thuis komen om advies te geven. Voorwaarde is dat er geen andere mensen dan u, uw partner en de baby aanwezig zijn en dat iedereen gezond is. Voor consulten thuis geldt een toeslag zie tarieven. Huisbezoeken doen wij uitsluitend in Almere.

Voor een consult aan huis kunt u op werkdagen tussen 09:00 en 11:00 uur contact opnemen via 036-5361600. Klanten van de verloskundigenpraktijken het Geboorte-atelier en de Eerste Stap in Almere kunnen ons via hun verloskundige tussen 09:00 en 15:00 uur bereiken voor een consult. Op overige tijden kunt u ons een mail sturen via info@babyenborst.nl of een boodschap inspreken op ons antwoordapparaat. Wij nemen dan uiterlijk de volgende werkdag contact met u op.

Praktijk

Als u buiten de regio woont maar toch graag advies van ons wilt of als u niet meer in de kraamtijd zit kunt u ook voor een consult naar de praktijk komen.

Neem telefonisch contact op om een afpraak te plannen.